Харчування

У їдальні, розрахованій на 200 чоловік, організовано три разове харчування. Відпочиваючим пропонується широкий асортимент блюд як дієтичного меню, так і національної української кухні. У щоденному раціоні — риба, м'ясо, молочні продукти, соки, овочі, фрукти.

За призначенням лікаря забезпечується дієтичне харчування.
Основна дієта:
  • Дієта №15 — різні захворювання, що не вимагають спеціальних дієт
Додаткові дієти:
  • Дієта №5 — захворювання печінки і жовчних шляхів
  • Дієта №5п - гострий панкреатит (з 4—5 дня), хронічний панкреатит в період вихворювання, після загострення и поза загостренням.           
  • Дієта №9 - цукровий діабет
Професіоналізм працівників їдальні і щоденний контроль медичного персоналу забезпечують смачне і збалансоване харчування.
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua